Sinds 2016 werk ik met veel plezier in mijn praktijk.  Inmiddels ben ik gediplomeerd Holos Masseur en voor mijn professionele ontwikkeling vervolg ik de opleiding tot massagetherapeut aan de Holos Academie in Utrecht.

 

Tijdens de zwangerschap van mijn dochter, ging ik me steeds meer verbinden met mijn lichaam. Ik maakte kennis met haptonomie en meditatie en tijdens een stilteretraite heb ik ervaren dat mijn lichaam me onomwonden vertelt hoe het met me is. Door meer ruimte te geven aan mijn gevoel, werd ook helder dat ik zou gaan masseren.

 

Contact maken met mijn lichaam en binnenwereld is voor mij, en ik geloof voor iedereen, essentieel. Ik maak er dagelijks ruimte voor. Het zorgt dat ik in verbinding blijf met mijn eigen energie en dat ik stevig en volop in het leven sta.

 

Rust brengt me tot leven. Het brengt me in het hier en nu, waar alles welkom is. Waar binnen en buiten op elkaar zijn afgestemd. Ik geef deze ervaring graag door aan iedereen die op zoek is naar meer rust, zachtheid en vertrouwen in zijn of haar leven.

 

Wat heb jij nodig op dit moment?

 

Waar wil jij een licht op laten schijnen? 

 

Ik ont-moet je graag!