Mijn naam is Anneke (1980). Na gewerkt te hebben in het onderwijs en in de theatersector heb ik sinds 2016 mijn praktijk voor holistische massage in Utrecht. Daarnaast volg ik de opleiding tot massagetherapeut aan de Holos Academie in Utrecht.

 

Altijd ben ik in geweest voor nieuwe avonturen en die kwamen ook op mijn pad. Alleen beleefde ik die lange tijd als een wandelend hoofd, mijn gevoel deed niet echt mee. Toen in 2013 mijn dochter werd geboren, ging ik me echt verbinden met mijn lichaam en met mijn gevoelswereld. Zo blij als ik met haar was, zo ontevreden was ik met mezelf. Het enige dat erop zat, was nog dieper voelen. Alles voelen wat er nog te voelen was, zodat ik steeds dichter bij de kern kon komen. Aan den lijve mocht ik ondervinden dat ik hier altijd op kan terugvallen. Vanuit afstemming op de essentie ervaar ik rust, kracht en verbinding. Ook de inspiratie om te gaan masseren kwam vanuit deze afstemming.

 

Zacht aanwezig zijn bij dat wat er nu speelt, bleek datgene wat ik nodig had om mezelf terug te vinden. En dat is wat ik nu mag doorgeven. Ik ervaar het als een opluchting dat ik steeds vaker simpelweg kan ervaren wat er is. En dat ik van daaruit in beweging kan komen. Daar heb ik ruimte voor nodig. Steeds weer even inchecken. Mezelf dit te gunnen voelt vrij en geborgen tegelijk. Blij ben ik dat ik in mijn werk deze ervaring mag doorgeven.