'Elke sessie is een reis, waarvan mensen altijd een stukje dichter bij zichzelf, terugkeren.'

 

nu

Mijn naam is Anneke (1980) en ik heb een fascinatie voor alles wat met massage en lichaamswerk te maken heeft. Ook hou ik van dansen, zingen en muziek en van wandelen door de Utrechtse seizoenen. Ik geniet van het dagelijks leven met mijn dochter, haar vader en iedereen die me dierbaar is.

 

achtergrond

Ik weet hoe lastig het kan zijn om je eigen plek te vinden. Tot mijn 35e zat op papier alles mee, maar ik voelde me niet vrij. Ik raakte steeds verder van mezelf verwijderd en van een leven dat bij mij paste. Ik werkte in het basisonderwijs, studeerde Theaterwetenschappen en ging vervolgens in de theatersector aan de slag. Ik hield van die werelden, maar ik vond niet de inspiratie en energie waarmee ik anderen hun werk zag doen.

 

keerpunt

Door de geboorte van mijn dochter ging ik me meer verbinden met mijn lichaam. De wens om mijn plek te vinden werd sterker en tijdens een stilteretraite was er iets dat me influisterde te gaan masseren. Ik besloot deze ingeving te volgen en vond een goede opleiding. Er ging een nieuwe wereld open.

 

massagetherapie

Massagetherapie en aanraking brachten me weer in contact met mijn eigen drijfveren. Door ruimte te creëren voor alles wat me onbewust in de weg stond, hoefde ik me niet meer te verzetten. Dat leverde pas energie en inspiratie op! Waar ik  aanvankelijk alleen nog maar toe was aan rust, kreeg ik op een dieper niveau inzicht in mezelf en kwam ik juist tot leven. Tot een leven dat bij mij past. Natuurlijk met uitdagingen, maar allesbehalve zwaar.

 

werkervaring

In 2016 behaalde ik mijn masseursdiploma - inclusief medische basiskennis - en opende ik mijn praktijk voor holistische massage in Utrecht. Sindsdien leer ik verder op Holos, Academie voor Massagetherapie. Ook wissel ik veel informatie en ervaringen uit met collega's. Het meest echter heb ik geleerd van de meer dan duizend massages die ik inmiddels heb gegeven. Elke sessie is een reis, waarvan mensen altijd een stukje dichter bij zichzelf, terugkeren. Om dit te faciliteren, creëer ik een lichtvoetige sfeer en een veilige ruimte waarin alles welkom is. Stilte en de fysieke aanraking nodigen je uit om tot de kern te komen.

 

altijd welkom

Wanneer jij op een dieper niveau contact wil maken met wat er in je leeft, dan ontmoet ik je graag!