Lonneke, 39

Anneke zorgt ervoor dat ik beter contact maak met de pijn in mijn rug. Ze nodigt uit om met aandacht te voelen, en daagt me uit mijn hoofd 'uit te zetten'. Dat doet ze heel respectvol. Ik vind bovendien dat ze op een hele prettige manier masseert. Voor mij een must om mijn balans goed te houden.

 

Guusje, 21

Een mini-retraite in de stad, een mooie omschrijving, en zo voelde het exact voor mij. Na een stressvolle periode voelde mijn lichaam gespannen en zwaar. Anneke ontving mij in een fijne ruimte en nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren. Het voelde vertrouwd. Haar aandacht liet me meteen ontspannen. Met aandacht bij mijn lichaam zijn doe ik regelmatig door middel van yoga, echter maakten de aanrakingen van Anneke meer los dan ik had verwacht. Tijdens de massage wist Anneke de gevoelige plekken precies te vinden. Door de rust en de aandacht voelde ik de spanning wegglippen. Achteraf voelde het als een bevrijding! Ik kom zeker terug!

 

Ralph, 50

Zodra ik hier binnenstap, begin ik vanalles te voelen.

 

Anoniem, 29

De massage van Anneke in combinatie met de stilte en rust op de locatie, is voor mij de perfecte manier om even te ontsnappen aan de hectiek van het drukke werkleven. Het resultaat is altijd geweldig en raad het dus ook iedereen aan.

 

Anne, 38

Ik voelde me meteen zeer welkom en op mijn gemak in Anneke' s sfeervolle praktijkruimte. Anneke laat blijken dat ze er voor je is en luistert aandachtig naar hoe ze er voor je kan zijn. Tijdens de massage kon ik me erg goed ontspannen en voelde ik het contact dat Anneke met me maakte. Door haar aanraking, maar ook door er bewust voor me te zijn. Met geduld en toewijding heeft ze mijn schouders, nek en rug weten te ontspannen en werd mij (wederom) duidelijk dat ik (en velen met mij) te vaak en te snel voorbij ga aan de signalen die mijn lichaam geeft. Al met al vond ik het een hele fijne ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Dankjewel.

 

Nico, 61

In tegenstelling tot de specialisten en de manueeltherapeut masseerde Anneke direct mijn spieren. Vanaf het begin van de behandeling werd ik door haar nieuwsgierige aandacht gerustgesteld. Ze gaf me op basis van mijn verhaal de keuze tussen twee verschillende benaderingen. Wat mij opviel was in eerste instantie de zorgvuldige zorg, waarmee ik vanaf het begin werd behandeld: warm houden van de spieren, uitleg van wat ze ging doen, fysieke communicatie en zo nu en dan ontspannen commentaar. Kort gezegd ben ik door Anneke behandeld vanuit het geheel van mijn lijf, zodat er iets wezenlijks is aangepakt. Ze heeft expliciet de tijd voor me genomen. Niets geforceerd, maar wel mijn onderrug meer in balans weten te kneden. Ik kan niet precies zeggen wat en hoe ze ‘goed’ heeft gedaan, maar zowel het korte-termijn- als het lange-termijn-effect zijn overduidelijk. Ik heb het sterke vermoeden, dat de behandeling een heel goede aanvulling en zelfs een verbetering is geweest op het werk van de manueeltherapeut. Die ene behandeling heeft nu ongeveer een half jaar geleden plaatsgevonden en ik voel nog steeds de effecten daarvan. Daarom ben ik blij, met Anneke!

 

Anne, 26

Ook achteraf is de massage goed bevallen. De avond na de massage had ik veel last van de spieren in mijn rug. De dag erna had ik geen pijn en voelde ik me zeer ontspannen, dat was erg aangenaam. Het is voor herhaling vatbaar gebleken, dankjewel daarvoor. 

 

Dineke, 30

Gisteren een heerlijke massage gehad. Anneke nam alle tijd voor me. Het voelde voor mij als meditatie door haar handen te volgen. Nadien was ik ontspannen en had ik minder last van de uitstralingspijn naar mijn been. Een echte aanrader. Ik kom zeker opnieuw, ben ook benieuwd naar de massage van het hoofd.

 

Tom, 33

De massage beviel erg goed en de extra druk was zeer prettig. Toen Anneke me masseerde voelde het soms enigszins alsof mijn rug ‘sliep’, als je begrijpt wat ik bedoel, maar dan prettig. Ik had geen klachten dus wat dat betreft is er niets veranderd, maar het lijkt me wel extra energie te hebben gegeven.

 

Maaike, 23

Met volle energie wil ik me inzetten voor mijn baan, vriendinnen, sport en ga zo maar door. Elke dag weer opnieuw. Anneke gaf mij de tijd om in deze drukte even een uurtje helemaal nergens aan te denken. Even helemaal tot rust en tot jezelf komen. Wat de dagen erna een enorme boost aan energie opleverde. Dankjewel hiervoor Anneke!