Marlies, 28 

Door de massages ben ik me bewuster van mijn lichaam en herken ik mijn valkuilen beter. Hierdoor maak ik keuzes die me minder stress opleveren.

 

Guusje, 21

Een mini-retraite in de stad, een mooie omschrijving en zo voelde het exact voor mij. Na een stressvolle periode voelde mijn lichaam gespannen en zwaar. Anneke ontving mij in een fijne ruimte en nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren. Het voelde vertrouwd. Haar aandacht liet me meteen ontspannen. Met aandacht bij mijn lichaam zijn doe ik regelmatig door middel van yoga, echter maakten de aanrakingen van Anneke meer los dan ik had verwacht. Tijdens de massage wist Anneke de gevoelige plekken precies te vinden. Door de rust en de aandacht voelde ik de spanning wegglippen. Achteraf voelde het als een bevrijding! Ik kom zeker terug!

 

Diana, 54 (massagetherapeut)

Dankjewel voor je massage. Het heeft me veel gebracht, vooral rust in mijn systeem. 

 

Loek, 48 

Tijdens de massages ervaar ik emoties waarvan ik me niet bewust was. Door deze toe te laten ben ik milder naar mezelf en heb ik meer geduld met mijn dochter. Hierdoor is ons contact verbeterd.

 

Lonneke, 39

Anneke zorgt ervoor dat ik beter contact maak met de pijn in mijn rug. Ze nodigt uit om met aandacht te voelen, en daagt me uit mijn hoofd 'uit te zetten'. Dat doet ze heel respectvol. Ik vind bovendien dat ze op een hele prettige manier masseert. Voor mijn een must om mijn balans goed te houden.

 

Anouk, 42 

Ik zie nu dat ik veel voor mijn kiezen heb gekregen. Hierdoor kan ik mezelf toestaan dat het nu niet zo lekker gaat. Dit scheelt een hoop gepieker.

 

Anne, 38

Ik voelde me meteen zeer welkom en op mij gemak in Anneke' s sfeervolle praktijkruimte. Anneke laat blijken dat ze er voor je is en luistert aandachtig naar hoe ze er voor je kan zijn. Tijdens de massage kon ik me erg goed ontspannen en voelde ik het contact dat Anneke met me maakte. Door haar aanraking maar ook door er bewust voor me te zijn. Met geduld en toewijding heeft ze mijn schouders, nek en rug weten te ontspannen en werd mij (wederom) duidelijk dat ik (en velen met mij) te vaak en te snel voorbij ga aan de signalen die mijn lichaam geeft. Al met al vond ik het een hele fijne ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Dankjewel.

 

Michel, 30 

Ik slaap weer.